Ποιοί είμαστε

Πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει, λέει μια λαϊκή παροιμία.

Γι’ αυτό, το Τρίκυκλο έχει τρεις τροχούς.

Από το 1997, κυλώντας στον χρόνο, ψάχνουμε στις γεύσεις βασικά της Ελληνικής Γής, στη μουσική, στην τέχνη, στην επαφή με τους ανθρώπους.

Θέλοντας να κάνουμε το μεράκι μας δουλειά και να το μοιραστούμε με τον κόσμο, ανοίξαμε ένα χώρο για να γίνει το στέκι μας.

Βρίσκεται πλάι στο πάρκο του λόφου Λαμπράκη, στον πεζόδρομο της οδού Πυθέου, σε ένα ανακαινισμένο πέτρινο δίπατο κτίριο του 1931 με δική του αυλή.

Από το 1997, λειτουργεί με πενήντα περίπου γεύσεις ελληνικής κουζίνας, που ανανεώνονται συνέχεια. Μεζέδες στο φούρνο, στη σχάρα ή στο τηγάνι. Κρύα πιάτα και θαλασσινά.

Λατρεύουμε τις γεύσεις των Ελληνικών αμπελώνων και των παραδοσιακών ποτών Τσικουδιά κατευθείαν από παραγωγό της Κρήτης. Οίνος προσεγμένος (μικροί παραγωγοί). Ρακόμελο και ψημένη Αμοργού. Πάνω από 18 ετικέτες μπύρας, αποστάγματα, παλαιωμένα τσίπουρα. Ετικέτες ούζου από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Γενικά ότι αξίζει τον κόπο να βρέχει το λαρύγγι μας.

Μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας.

Επίσης, μπορείτε να οργανώσετε μικρές φιλικές ή επαγγελματικές συνεστιάσεις σε μία από τις αίθουσες μας

Από την πρώτη στιγμή που ανοίξαμε το Τρίκυκλο, πιστέψαμε στο:
“Ό,τι τρώμε, τρώτε. Ό,τι πίνουμε, πίνετε.”. Και το πιστεύουμε ακόμα.

 

Τι ανακυκλώνουμε...

Τι τρίκυκλο θα ήμασταν αν δεν είχαμε ευαισθησία για την προστασία του περιβάλλοντος (όσο μπορούμε τέλος πάντων). Ανακυκλώνουμε:

τα τηγανισμένα λάδια,
τα πλαστικά, γυάλινα και χάρτινα υλικά που χρησιμοποιούμε,
έχουμε ειδικό δοχείο της ΑΦΗΣ, για ανακύκλωση μπαταριών